Η Εταιρεία

Giorgos CharampidisΣας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα  με την επωνυμία  και τον διακριτικό τίτλο "ThriasioProperties". To γραφείο μας ειδικεύεται στον χώρο της ακίνητης περιουσίας και συγκροτείται  με όραμα και φαντασία, είναι στο πλευρό σας σε κάθε στάδιο της αγοράς και της πώλησης του ακινήτου σας, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους του χώρου, υποστηρίζοντας τα συμφέροντα σας, με αξιοπιστία.

Το μεσιτικό γραφείο ThriasioProperties και ο Γεώργιος Χαραλαμπίδης με βασικό γνώμονα την βελτίωση στη ζωή των πελατών μας, ιδρύθηκε με σκοπό την ενσωμάτωση των νέων δεδομένων στο χώρο του real estate, εξυπηρετώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό τις ανάγκες των ενδιαφερομένων επενδυτών και ιδιοκτητών ακινήτων και  με μια συνεχή πορεία στο χώρο του Real Estate ως ένα από τα πρώτα γραφεία στη περιοχή του Θριασίου .

Σκοπός μας είναι μέσα από τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει και της γνώσης μας όλα αυτά τα χρόνια για την κτηματαγορά της περιοχής μας  και των υπόλοιπων περιοχών της Δυτικής Αττικής,  να παρέχουμε τις κατάλληλες  κτηματομεσιτικές  υπηρεσίες γρήγορα, απλά, με σωστή διαπραγμάτευση, έχοντας πάντα ως αρχή και γνώμονα την αντικειμενική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτό που έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο των ακινήτων είναι η εμπιστοσύνη σας δείχνοντάς σας σεβασμό, τιμιότητα, πίστη υπευθυνότητα και κατανόηση. Μέσα από τις λέξεις διακριτικότητα-αξιοπιστία και ειλικρίνεια  θα σας κεντρίσουμε το ενδιαφέρον και θα σας εγγυηθούμε μια πετυχημένη πρόταση συνεργασίας μαζί μας.

“Η πείρα μας η φιλοσοφία μας και η εμπιστοσύνη μας στην αξία του ακινήτου είναι αυτό που μας έχει καθιερώσει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του  Real Estate’’.

 Το γραφείο μας βρίσκεται στην οδό Ηρώων πολυτεχνείου 4 στην Μαγούλα, δίπλα στο δημαρχείο, σε κεντρικό σημείο εντός της πόλεως σε ιδιόκτητο χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σε κάθε αγορά - πώληση μίσθωση του ακινήτου σας. Το δίκτυο συνεργατών μας είναι σε θέση να σας παρέχει τόσο συμβουλευτικές υπηρεσίες όσο και νομικές συμβουλές για τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. 

Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί σας.

Thriasio Properties

Διεύθυνση:
Γεώργιος Χαραλαμπίδης
Ηρώων Πολυτεχνίου 4
τ.κ. 19018, Μαγούλα

Τηλέφωνο:
210 5550981

Κινητό:
6937 281725

Email:
info{ta}thriasioproperties{tod}gr

______________________

Αριθμός αδείας:
17169/20-10-1995

Αριθμός ΓΕΜΗ:
055507909000

Χάρτης της έδρας μας